اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

زندگی  /  آداب زندگی

خبر خوب| وقتی بانوان ایرانی دست به کار می‌شوند/عروس و دامادهای عزیز دیگر نگران نباشید!

یه توجهِ ساده و یه جمله‌ی دم‌دستی می‌تونه برای یه‌نفر پایانِ همه‌ی ماه‌ها و سال‌هایی باشه که از هیچکی توجه ندیده، حتی اگه به روی خودش نیاره! پس خوبی‌ها و زیبایی‌ها را به روی هم بیارید و شما هم هم توی ریل قطار خوبی‌ها و زیبا دیدن ها حرکت کنید!

خبر خوب| وقتی بانوان ایرانی دست به کار می‌شوند/عروس و دامادهای عزیز دیگر نگران نباشید!

گروه خبرخوب: من و پسرکِ همسایه با دوچرخه‌ی سبز رنگِ کوچولوش باهم سوار آسانسور شدیم. بیست و دو سال ازش بزرگترم. اون دکمه‌ی «سه» رو زد، و من «چهار». رسیده بودیم طبقه‌ی دو، که همین‌طوری از بابِ شکستن سکوت و نوازشِ کلامی بهش گفتم: «دوچرخه‌ت خیلی قشنگه.»  پسرکِ همسایه‌پایینیِ سه ساله، سرش رو یه مقدار بالا آورد. بعد خیلی مغرورانه، بی‌تغییرِ خاصی در حالت چهره، به‌ آهستگی، و با لحنی که سعی می‌کرد آثاری از خوشحالی و هیجان توش پیدا نباشه، گفت: «تا حالا هیشکی بهم نگفته بود دوچرخه‌ت قشنگه!»
 آسانسور توی طبقه‌ی سه ایستاد. در رو براش باز کردم، دوچرخه‌ش رو هُل داد بیرون، درِ خونه‌شون باز بود، همین‌طور که درِ آسانسور رو بستم صداش از تو خونه اومد. اما این‌بار خوشی و هیجانش رو قایم نکرد: «ماماااااان، خانمه گفت دوچرخه‌ت خیلییی قشنگه.» با خودم فکر کردم چه خوب شد که بهش گفتم. اگه نمی‌گفتم٬ امروز هم اضافه می‌شد به همه‌ی روزهای گذشته‌ای که هیچکس بهش نگفته بود «دوچرخه‌ش قشنگه».

یه توجهِ ساده و یه جمله‌ی دم‌دستی توی آسانسور بین طبقه‌ی سه و چهار می‌تونه برای یه‌نفر پایانِ همه‌ی ماه‌ها و سال‌هایی باشه که از هیچکی نشنیده «دوچرخه‌ت خیلی قشنگه». حتی اگه به روی خودش نیاره! پس خوبی‌ها و زیبایی‌ها را به روی هم بیارید و شما هم توی ریل قطار خوبی‌ها و زیبا دیدن ها حرکت کنید! 

در آمدزایی برای ۱۲۰ نفر/ بانوانِ قهرمانی که از هر انگشتشان یک هنر می‌بارد!

خبرخوب امروزمان را به نام یکی از بانوان موفق و کار آفرین کشورمان آغاز می‌کنیم. گرچه این روزها خبرهای خوب زیادی از بانوان ایرانی می‌شنویم؛ بانوان با اراده و سخت کوشی که تولیدات ایران و ایرانی را به آن طرف مرزها هم رسانده اند. بانوانی که با کمک یکدیگر دوای درد هم شده‌اند. برخی از آن‌ها نردبانی برای کسب درآمد و کار آفرینی  فراهم می‌کنند و برخی دیگر هم از این نردبان با هر سختی که هست، بالا می‌روند تا داستان بانوان ایرانی را به گوش همه برسانند! نقطه عطف شان هم همین همکاری و کار گروهی است که داستان را شیرین‌تر و جذابیتش را افزون می‌کند. 

یکی از قهرمان‌های این داستان که قهرمان‌های دیگر را وارد میدان کرده، بانو «ماندانا نوشین‌فر» نام دارد؛ او که در کودکی مانند خیلی از خانم‌های ایرانی خیاطی، گلدوزی، قلاب‌بافی و… را کنار مادر آموزش دیده، از آن آموزش‌ها برای کار آفرینی استفاده کرده و حتی به کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی رفته است تا نیروهایی را به او معرفی کنند که به کمک آن‌ها کار را پیش ببرد و برای آن‌ها هم درآمدزایی بشود. 

بانو «نوشین فر» از کمک زنان روستاهای اطراف تهران هم غافل نشده و با همت این زنان استارت کار را زده است. اکنون۱۲۰ بانو برای به کمک او در خانه‌های‌شان کار می‌کنند. خودتان بهتر می‌دانید،  قهرمان شدن سختی ها زود بیدار شدن ها و دیر خوابیدن ها و بیرون آمدن از منطقه امن و راحت مان را می‌طلبد.بر سرِ راه این بانوان قهرمان هم مشکلاتی بود، از جمله دوری راه که مانع بزرگی برای این همکاری بود. اما خصلت قهرمانی پا پس نکشیدن است! بانو «نوشین فر» تصمیم گرفت خودش به خانه‌های این زنان برود. و به آن‌ها آموزش دهد تا کار را که یاد بگیرند و در تولید محصولات به کمک بانوی قهرمان بیایند. 

حالا افراد زیادی طرفدار پروپاقرص محصولات این بانوان هستند؛ هم به دلیل کیفیت کار و هم قیمت آن. داستان اینجا جذاب تر می‌شود که کارهای این بانوان قهرمان به کشورهای دیگر هم رفته است؛ لبنان، امارات، آمریکا و کشورهای همسایه ایران هم مشتریان پروپاقرص محصولات بانوان ایرانی هستند. بانو «نوشین فر» که سر دسته قهرمانان این گروه است، می‌گوید: «خانوادگی سعی می‌کنیم این کار را به نحو احسن انجام دهیم که تا الان هم موفق بوده‌ایم.» دعای خیر ما هم همراه شما و  گروه خستگی ناپذیرتان است. انشالله خبر به دست گرفتن بازار تولیدات منطقه‌تان را در بسته‌های خبر خوب‌مان بیاوریم. آمین. 

نذر دانایی/ یار مهربانتان را فراموش نکنید!

«من یار مهربانم؛ دانا و خوش زبانم. گویم سخن فراوان؛ با آنکه بی‌زبانم. پندت دهم فراوان؛ من یار پند دانم. من دوستی هنرمند؛ با سود و بی‌زبانم. از من مباش غافل؛ من یار پند دانم.»

این شعر آقای «عباس یمینی شریف» یکی از شعرهای ماندگار دوران دبستان ماست. تقریبا همه‌ی ما، زمانی این شعر را حفظ کرده و خوانده‌ایم. اما الان با پیشرفت تکنولوژی و دنیای مجازی و اینترنت کمی از این یار مهربان دور شدیم و به حرف این دوست دانا و خوش زبان‌مان گوش نمی‌دهیم. 

اما چند سالی است که در کشورمان عده‌ای که هنوز هم با این دوست دانا و مهربان پیوند مودت خود را حفظ کرده‌اند به سراغ طرحی رفته‌اند تا با انجام فعالیت‌های فرهنگی و خدمت‌رسانی در مناطق کمتر برخوردار یا محروم، مردم را به کتابخوانی تشویق کنند. می‌گویید چطور؟ داستان از اینجا شروع می‌شود که با افزایش نذرهای مذهبی در مناسبت‌های مختلف و ادای آن‌ها به صورت‌های گوناگون، دوستداران کتاب و کتابخوانی «نذر دانایی» می‌کنند!

الان هم که چند روزی تا هفته کتابخوانی زمان باقیست این دوستان کار خود را شروع کرده‌اند. رئیس فرهنگسرای بهمن دراین باره می‌گوید: «هدف اصلی این طرح ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در جامعه و همچنین کاهش محرومیت‌های فرهنگی در نقاط مختلف کشور است. در اجرای این طرح، تشکل‌های مردمی، دانشجویان و دانش‌آموزان منطقه۱۶ مشارکت دلگرم‌کننده‌ای نشان دادند.»
البته برخی از این دوستان خودشان کتاب را به دست محرومان می‌رسانند، برخی هم خودشان برای تحویل گرفتن می‌آیند. برخی هم از جیب خودشان مایه می‌گذارند و هزینه ارسال را هم نذر دانایی می‌کنند تا بیش از پیش مردم کشورمان را با فرهنگ کتاب و کتابخوانی آشنا کنند. یک خدا قوت بزرگ. نذرتان قبول انشالله.

فرهنگ کتابخوانی حتی در فرصت اندک

تا حرف از کتاب و کتاب خوانی است، اجازه بدهید بگویم که ایستگاه راه آهن تهران در اقدامی فرهنگی امکانی را فراهم کرده تا علاقمندان به مطالعه بتوانند تا زمان رسیدن قطار کتاب امانت بگیرند و در این فرصت اندک هم با یار مهربان ارتباط برقرار کنند. دست مریزاد.

برای نخستین بار در ایران/ ترمیم  پوست سوخته 

یک بخش از خبرهای خوب‌مان را به حوزه پزشک و دکترهای زحمتکش‌مان اختصاص دادیم. ماجرا از این قرار است که برای نخستین بار ترمیم پوست سوخته از طریق کشت سلول و روش سلول درمانی در کشورمان انجام شد. 

به حتم می‌دانید افرادی که دچار سوختگی به خصوص در ناحیه‌هایی که در دیدرَس مردم قرار دارد، چه تنش‌های روانی از جمله اضطراب و افسردگی را تجربه می‌کنند. خدا می‌داند چند نفر از مردم بعد از سوختگی‌ها ترس از خوب نشدن موضع سوختگی و بد شکل شدن و دریافت واکنش منفی از دیگران افسرده شده‌اند! و علاوه بر درد جسم با درد روحی و روانی هم دست و پنجه نرم کرده‌اند. اما خدارا شکر با این گلی که دکترهای کشورمان کاشته‌اند، بیماران سوختگی با این مشکل روحی مواجه نخواهند شد.خدا قوت به جامعه همیشه زحمتکش پزشکان. مچکریم.

دیگر نگران نباشید، مراکز دولتی، میزبان مهمانان شما می‌شوند!

اما شاعر می‌گوید: « از صدایِ سخن عشق، ندیدم خوشتر». بخش آخر خبر خوب‌مان مختص عروس و دامادهایی است که چند وقتی از این تالار و باغ و رستوران به آن یکی تالار و باغ و رستوران رفته‌اند، در جستجوی مکانی برای میزبانی از مهمانان عزیزشان! تا هم  از آنها پذیرایی کنند و هم با دعای خیر و عاقبت به خیری فامیل به خانه بخت بدرقه شوند. 
 اما پرنده های عاشق در این رفت‌و آمدها با شنیدن رقم‌های نجومی که تالار‌ها بعد از کلی حرف پس و پیش برایشان گفته‌اند کام شان تلخ شده! خدا می‌داند چند عروس‌و داماد بعد از جستجوی فراوان و بالا و پایین رفتن‌ها،‌ عاقبت قید جشن عروسی را زده‌اند!

اما با خبر خوب امروز دیگر لازم نیست،‌ عروس و دامادهای عزیز نگران پول تالار و باغ و رستوران برای میزبانی از مهمانان شان باشند. بهتر است پول تالار و باغ را بگذارید در جیب‌تان و پسندازش کنید، در اول زندگی به دردتان می‌خورد. می‌گویید پس جشن عروسی چه؟! الان برایتان می‌گویم؛
داستان از این قرار است که پرویز خالقی، فرماندار شهرستان زنجان در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان زنجان، در راستای آسان کردن بخشی از فرآیند ازدواج جوانان از ایجاد امکان برگزاری مراسم ازدواج زوجین در مراکز فرهنگی، آموزشی، ورزشی و… دولتی خبر داده است.
انشالله بعد از این خبر، سایر ارگان‌ها و مسئولان هم برای آسان کردن امر ازدواج جوانان هم این زنجیره را ادامه دهند تا عروس و دامادهای جوان‌مان با خیال راحت و دل خوش به خانه بخت بروند. خوش خبر باشید! 

 آنچه که برای تو مقرّر شده است به تو خواهد رسید!

اجازه بدهید بسته خبرهای خوب را با حدیثی از پیامبر اکرم(ص) به پایان برسانیم؛ آیت الله آقا مجتبی تهرانی با اشاره به حدیثی از رسول خدا (ص) می‌گوید: «دنیا متحول است و ثبات و قرار ندارد؛ آنچه که برای تو مقرّر شده است به تو خواهد رسید، حتی اگر در نهایت ضعف و ناتوانی باشی.
و آنچه که به ضرر و زیان تو باشد باز هم به تو خواهد رسید، گرچه در کمال قدرت و نیرومندی باشی و هرگز جلوی آن را نتوانی گرفت.
و هر کس که امید خود را از آنچه که از دست رفته قطع کند، بدنش آسایش خواهد داشت و آن کس که راضی باشد به آنچه که خدا روزی او نموده دل و چشمش روشن خواهد شد.» 

خوش خبر باشید!

و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هریک از شبکه‌های اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمی‌کند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیان‌تان داشته باشید. 

منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوش‌خبر باشید. 

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول